Vi vet hur svårt det kan vara att förstå och hantera ens ekonomi. Därför vill vi på ekocoach simplifiera hur man hushåller med resurser så att alla får en chans att förstå. Vi på ekocoach är fyra stycken gymnasieelever födda 2001 som går första året på ekonomiprogrammet på Dragonskolan i Umeå.

Amanda Jonsson: 0705450061, amajon02@edu.umea.se

Hej! det är jag som är Amanda, och en av ekocoach grundare. Jag är en positiv och kreativ tjej, och därför blev mitt ansvarsområde design. Jag ser till att hemsidan fungerar som den ska, ser modern ut och även att den ska vara enkel att förstå. Jag spenderar största delen av min fritid att plugga men utöver det är mina intressen att umgås med vänner och att träna. Att mitt ansvarsområde blev design kändes jätte bra då att jobba inom design är ett drömjobb för mig sedan jag var liten.

Clara Olsson: 0705578145, claols@edu.umea.se

Hejsan! Jag heter Clara och är även en av ekocoach grundare. Utanför skolan så jobbar jag och pluggar såklart, även hänger med kompisar så mycket jag kan och tränar. Det bästa jag vet är nutella och katter, så det tar också upp en stor del av min fritid. Jag är en tjej med mycket energi, väldigt framåtsträvande och mycket noggrann. Jag fick då uppgiften att källhantering alla våra texter och se till att all vår fakta är sann och nöd viktigt.

 

John Bigren: 0702758192,  johbig@edu.umea.se

Hallå! , jag heter John och är en av de fyra grundare av ekocoach. Jag pluggar Ekonomi på Dragonskolan och ett stort intresse av fotboll och tennis. Mitt jobb här på ekocoach är att skriva inlägg och komma på nya idéer om vad vi ska lägga upp på hemsidan. På fritiden ägnar jag mig åt studier,träning och kompisar. Jag skulle beskriva mig som en effektiv entreprenör och siktar alltid på att hemsidan ska innehålla så bra innehåll som möjligt.

Filip Kärnebro: 0703322730, filkar03@edu.umea.se

Hej! Jag heter Filip Kärnebro och jag är också en av dem fyra grundarna av sidan ekocoach. Jag är en väldigt noggrann, självständigt, målinriktad och ambitiös person som alltid gör mitt allra bästa. En av mina viktigare egenskaper är min samarbetsförmåga och min förmåga att organisera personer i grupper för att få dem att jobba bra ihop. Utanför jobbet så spenderar jag den största delen av min tid till att träna, umgås med kompisar och till att studera.

 

Adress : Dragongatan 1, Umeå

Vi alla bor i Umeå och har ett stort intresse för ekonomi och att hjälpa andra ungdomar med deras ekonomifrågor. Alla våra bilder som finns på hemsidan är ej upphovsrättsskyddade, och vi har endast använt pålitliga källor som vi vet stämmer. Tex våra läroböcker som Goodwill och Reflex. Efter varje inlägg kan man även hitta källa för texten längst ner.